Privacy Policy

Privacybeleid

Laatst bijgewerkt op 01/06/2023

Dank je wel voor het bezoeken van onze website https://fotoservices.be (hierna te noemen “de site”). Wij hechten veel waarde aan jouw privacy en willen transparant zijn over de gegevens die we verzamelen, hoe we deze gebruiken en met wie we ze delen. In dit Privacybeleid leggen we uit welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

  1. Informatieverzameling en -gebruik

1.1 Persoonlijke gegevens

Wanneer je gebruikmaakt van bepaalde functies van onze website, zoals het contactformulier, kunnen we bepaalde persoonlijke gegevens van jou verzamelen. Deze gegevens kunnen onder meer jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere informatie zijn die je vrijwillig verstrekt.

We gebruiken deze persoonlijke gegevens om te reageren op jouw verzoeken, vragen en opmerkingen, om onze diensten te leveren en om jou op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen of updates met betrekking tot onze diensten.

1.2 Gebruiksgegevens

We verzamelen ook automatisch bepaalde informatie wanneer je onze website bezoekt. Deze informatie kan jouw IP-adres, browsertype, browserversie, de pagina’s van onze site die je bezoekt, de tijd en datum van jouw bezoek, de tijd die je op elke pagina doorbrengt, en andere diagnostische gegevens omvatten.

Deze gegevens helpen ons om de prestaties van onze website te analyseren, trends te volgen, de site te beheren en te verbeteren, en om demografische informatie te verzamelen voor intern gebruik.

  1. Gegevensbeveiliging

We doen er alles aan om de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens te waarborgen en nemen redelijke maatregelen om deze te beschermen tegen verlies, misbruik, openbaarmaking of wijziging. Houd er echter rekening mee dat geen enkele methode van gegevensoverdracht via het internet of elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

  1. Gegevensdeling

We zullen jouw persoonlijke gegevens niet verkopen, verhuren of anderszins delen met derden, tenzij we jouw toestemming hebben of wanneer dit wettelijk vereist is. We kunnen jouw gegevens echter delen met vertrouwde derde partijen die ons helpen bij het leveren van onze diensten, mits zij ermee instemmen deze informatie vertrouwelijk te houden.

  1. Externe links

Onze website kan links bevatten naar andere websites die niet door ons worden beheerd. Houd er rekening mee dat wij geen controle hebben over de inhoud en praktijken van deze websites en dat ons Privacybeleid niet van toepassing is op dergelijke websites. We raden je aan om het Privacybeleid van elke website die je bezoekt te lezen.

  1. Wijzigingen in het Privacybeleid

We kunnen dit Privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Eventuele wijzigingen worden op deze pagina geplaatst en de herzieningsdatum bovenaan de pagina wordt bijgewerkt. We raden je aan om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in ons Privacybeleid.

  1. Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over ons Privacybeleid, neem dan contact met ons op via [email protected] of via de contactgegevens die vermeld staan op onze website.